N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Jan 2012

CUTEMIUT NAK KASI HADIAH NI... !!!!!!

Salam Semua

Hari ni dah 13 hari kita di dalam tahun baru kan..
tapi ntah mengapa mood nak berblogging masih belum mari..
setiap kali tgk draft cam sunyi je gitu..
tak tau camne nak mulakan story mory..
idea2 pun tak mari2 gak...
tapi hati melonjak2 nak buat n3... :D

Dua tiga hari ni sempat gak la jelajah blog kengkawan..
lama tak menjengah kan.. dah macam2 story mory ketinggalan
ada yg dah berubah rumah pun..
almaklum la.. tahun baru kan..
ada gak yg lebih kurang cam aku... n3 yg sama... rumah pun still sama..

Citer pasal perubahan baru tu..
niat cam nak tukar gak.. tapi tak sempat nak edit2 ni...
yelah... klu ada perubahan tu... macam semangat skit kot nak berhapdet bagai..
org nak dtg pun makin ramai kot..
tak la cam sekarang ni... pengunjung2 ke blog cutemiut pun berkurang dah..
agak2 boring kot tgk blog ni sama je.. tak de perubahan pun..
tapi karang klu byk sgt buat perubahan.. takut plak blog jd berat..
lagi susah org nak dtg kan...
so apa pandangan korang... ??
nak tukar ke taknak..??
klu BERTUKAR... ada sesapa volunter nak buatkan perubahan tu tak..
klu kena change pun takpe... asalkan ada yg nak tolong..
ADA KE....??? klu ada Contact cutemiut k...
blh bincang2 camne...

Ok tuk up kan semula pengunjung2 kat blog cutemiut ni..
sempena bermulanya semangat utk thn baru ni kan..
aku dengan berbesar hatinya nak bagi hadiah misteri
pada pengunjung2 yg bertuah
rasanya dah lama aku tak bagi something tuk pengunjung2 blog cutemiut kan..
so sila tgk di side bar belah kiri di blog ni..
aku ada remarks kat ruang pengunjung tu...

"Kepada sesapa yg ternampak no2 yg tertera dibawah ni sila print screen dan hantarkan email ke cutemiut78@yahoo.com utk penebusan hadiah misteri.. :D"
- 022407
- 027878
- 220407
- 270878
- 291076


hadiah apa.... ?? tu tak blh bagi tau la..
tak la lumayan mana... sekadar small2 gift gitu..
tanda penghargaan dari cutemiut sebab sudi berkunjung ke rumah blues clues yg biasa2 ni...

dan pada sesapa yg nak tolong buat ubahsuai blog ni pun aku akan bagi hadiah
tanda terima kasih sebab sudi membantu...
klu kena charge pun... bajet dlm RM50 kebawah...
tu pun klu ada yg sudi la...
apapun email aku di cutemiut78@yahoo.com





4 ulasan:

Nida berkata...

Wah.. ingatkan dah boleh print screen..hehe

ct rahani berkata...

sy pun baru tukar template blog.. mintak tolong ngan k.yong.. charge dia pun berbaloi.. klu akak minat deal la ngan dia..

http://ibualiya.blogspot.com/

wah ader hadiah misteri.. besh la.. :)

Tihara berkata...

wahh ada hadiah..nak nak :)

mamaQai berkata...

huwaa..asal msuk blog akak je msti tringin nk lik bp..nak adiahh..asik dok jeling angka tu je..ehehehhh