N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Okt 2011

EVERYONE CONNECTS

Salam Semua

Napa erk.. mood nak hapdet skarang ke laut..
padahal byk gambo2 dah upload kat draft ni..
tapi bila nak mengarang story mory je..blank..
cam tak tau nak story mory apa..
eeemmmm dah kena virus 'M' la ni.. ;D

Tapi la ni.. cam semangat nak hapdet kembali menjelma..
ewwwaahhh.. tgk berapa lama semangat nak menghapdet tu akan berkekalan.. :D

Okies tuk permulaan warm up hapdet ni...
nak story mory pasal event yg dah lama selesai pun..
masa kejadian.. awal bulan 10 ari tu..
tapi baru nak story mory kan..
walaupun masa kejadian dah basi..
story mory still baru wokey..
apakah yg nak di story mory tu..
eemmm meh tgk gambo sambil bercerita.. ;D

awal bulan ari tu..
ada event EVERYONE CONNECTS TM
Lokasi : Di BP Mall, Bp
Tarikh: 30 Sept hingga 2 Okt 2011
emmm tu gambo kira berconenect antara satu sama lain..
sapa la punya tangan tu kan.. aahhaaakksss..
sapa tau.. sila angkat mouse... ;D
okies event kali ni..kira amat meriah gak..
walaupun sale group kitaorg tak berapa nak meriah..
mana tak meriahnya... macam2 ada...
tmpt pun.. betul2 hadapan pentas Bp Mall tu..
macam2 acara2 yg ada..
termasuk la.. bermacam2 hadiah yg di bagi utk sapa2 yg nak register Stmyx..
hah ni la my group yg happy go lucky semunya..
org jawa kata.. yg 'gonjol' semuanya...ahhaaksss..
weii.. korang2 yg dlm gambo tu jgn marah aaarr.. aku cakap gonjol..
mana tak gonjol nya.. semuanya gila2...termasuk ngan aku2 skali..
okies aku perkenalkan sorang2..
(glamer korang tau masuk kat blog aku ni..)
dari belakang kiri: adik wan, Iman, Ham, Ekin (nama glamer)
dpn: Angah (nama glamer gk), aku la.. n Shidot..
(harap maklum aaarrr.. nama kena la letak nama samaran je.. )

hah tu la situasi kat Bp Mall tu..
tgk ada drummer.. ada ruang main game..
ada ruang tuk fashion show...
ada ruang tuk budak2 mewarna...kira amat2 meriah la sgt..
hah.. tu 2 dara sunti + mak dara.. :D
posing2 ala2 manja kat drum TM tu..

posing2 manja lagi ya...

Hari Sabtu plak ada program pertandingan mewarna dari kanak2 tadika..
ramai gak yg datang..
penuh ruang legar tu...
pastu ada acara pakaian beragam..
yg masuk adalah budak2 tecit2.. semua tomey2
dan ni salah satu perserta pakaian beragam
pulang kan...pulangkan..
eeiiiii takutnya ada pontianak tecit... heh..heh..heh

pastu ada persembahan upin dan ipin gak




sakan maskot si upin n ipin ni bergelek kat atas pentas tecit tu..
aku pun tak lepas peluang ambik video lagi tu..
maklum la.. si dak Mirul kan skee ngan upin ipin ni..
disebabkan dia tak de masa tu.. tu yg aku rakam je gambo upin ipin ni..

Emmm korang nak tau tak..
tanpa ku sangka kan.. dlm ramai2 tu..
ada sorang kenalan blogger sedaerah aku..
dah lepas peraduan mewarna tu.. baru aku terperasan..
tu pun aku ternampak dia beli jagung ke waffle ngan anak dia..
yg buat aku lebih yakin adalah dia..
anak dia tu... sebab familiar..
pas dia beli makanan tu.. aku tegur la dia...
memang betul la dia blogger sedaerah ngan aku tu..
rupanya dia dah perasan aku.. aku je tak perasan dia..
maklum la ramai gitu kan..
so kami bertegur sapa..
wah sekarang ni dia semakin cantik uuu..
pas bersalin kan anak ketiga..
sampai aku pun cam tak cam dia...
korang nak tau sapa..
aku jumpa neeza.areef
gambo nan ado.. sebabnya tak sempat nak borak panjang..
biasa la aku tgh bertugas kan..
so sorry neeza, lain kali kita citer2 lagi k..
hah tu la dia panjang lebar punya aku story mory kan...
okies nanti aku citer2 lagi k


12 ulasan:

atty's berkata...

beshnya dapat jumpa neeza..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

upin ipinnn...... likee :) :)

mamasuri berkata...

sy pun mmg ke laut jugak bila nak updated blog..hheheeh...

Dee berkata...

hehehe..neeza dh slim kan..tu yg x perasan..

Neeza.Areef berkata...

alalala ko nih...aku pn x dpt nk borak btl2 sbb anak aku tu sebok nk tgk upin ipin..aku pn nk record video bg pihak dier lak...masa dia mengaler tu aku x npk lak ko..kalo x time tu dah ley tegur sapa..

heheh :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
lama tak jumpa dia kak.. skali jumpa cun tu....

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar berduri~
i like tooo ;D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamasuri~
hik..hik..hik...

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
aah tu la pasal... memang tak perasan.. klu tak kerana terpandangkan myra.. confirm2 tak kenal dia

CuTeMiUt78 berkata...

~neeza~
yup btl2... aku memang2 tak perasan ko pun sedangkan aku duk belegar2 kat situ... takpe la.. takde rezeki nak borak panjangkan.. lain kali blh jumpa kan

Mumun Lulugege berkata...

best mase nie,... hik3
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mumun lulugege~
uuitttsss.... cam kenal je...