N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Okt 2011

Aku Jumpa Spiderman kat umah

Salam Semua

Kembali berhapdet..
aahhaakksss... bila ada story mory.. ada la hapdet ya tak..
ahhhhaakksss... tajuk tak hingat punya..
nak tau sapa yg jd spiderman tu...
sapa lagi klu bukan dak Mirul...
la ni.. kemain lagi dia...
macam2 aksi yg dia nak buat...
aksi yg terbaru..
nak jd 'SPIDERMAN' katanya..
aayyyoo... jd spiderman tu..
hik..hik...hik.. ni la dia spiderman gemukz..
perut je lebih.. camne nak jd spiderman ni..
baju costum ni..opah dia yg belikan..
excited gitu pakai baju costum tu..
tapi agak kesempitan skit..
mana taknya.. badan dia lagi beso dari baju tu...
makanya bila dia pakai.. nampak fit semuanya..
tgk la... perut dah melebihi dari saiz baju tu..
oh.. Mirul.. pas ni nak kena kecikkan perut tu k...
susah nak cari saiz baju tau..
ni siap berposing ngan pedang yg spiderman gak..
bila dah pakai baju costum tu.. sibuk nak panjat2 dinding plak..
katanya nak jd cam spiderman blh panjat2 dinding...
eemmm ni terpengaruh ngan citer spiderman la tu..
aaahhaaakksss... mana blh nak..
klu badan dah berat.. tak blh nk panjat dinding la sayang...
so bergaya je cam spiderman k...


20 ulasan:

TuYa berkata...

comel mirul..
nak jadi superhero jugak tu..
superhero yang gagah perkasa..heheheh..

mekchu berkata...

abg mierul, mi-cah nak pinjam baju tu hujung bulan ni bleh? ada birhday party tema superhero lah.. kat mana nak carik baju tu erk?

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

Spiderman ni boley gayut2 tak anih? hihi..kitnya Mirul....

NzA berkata...

spiderman yg cute n cubby...hi...

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
aaahhaakksss.. superhero yg gagah n perkasa lagi tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mekchu~
blh..blh.. ala mekcu.. opah mirul belikan baju tu kat pasar malam je..

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar berduri~
opppss.. ni tak blh nak bergayut sebab over gitu.. ;D

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
heh..heh..heh..

mamamiera berkata...

kak kiut..
1stly zai nk mintamaap byk2..
akk je tahu n maseh yg zai mmg ade hutang dgn akk kan..
zai mtk2 maap byk2.. diatas sbb2 yg susah nk di explainkan..
zai rase misti akk masih marah dgn zai.. tp zai mntak maap sgt2...

atty's berkata...

comeynya spiderman nie

Mamamanja berkata...

boleh ke spiderman ni panjat dinding? hheheheheh lama x tengok gambo mirul...

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
heh..heh.. comel2..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
aah tu la pasal.. verangan lebih..

Nida berkata...

Kalau tengok aksi Mirul ni memang geram rasanya.. rasa macam nak gigit2 jer

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
ahhaaaksss.. geram ya

Neeza.Areef berkata...

alalalalla...

panjat katil je la mirul..nk gak tu panjat dinding....takut cicak2 kt umah mak ko kang

ct rahani berkata...

spiderman yg comel.. hiks.. lama betul x jumpa mirul.. kalau free koling2 la kak.. leh kiter berjumpa-jumpaan.. hiks..

CuTeMiUt78 berkata...

~neeza~
aaahhaaakksss.. yup btl tu.. panjat katil je la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
kih..kih..kih..ok.. nanti set masa kita calling2 erk

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
eemmm yg lepas tu.. biar lepas la dik.. takpe la.. akak tak marah pun..