N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Okt 2011

EVENT PILIH KASIH LA PLAK..

Salam Semua

Slamat hari Senin...
Black Monday tak hari ni...???
aku.. eemmm kira cam 50/50 la...
setengah black.. setengah.. blue.. ;D
blh gitu.. :D

Hari ni bersiaran dari kaunter luar..
so tak masuk office tuk minggu ni..
biasa la kan klu keja cam aku ni..
jap2.. duk office.. jap2... duk luar..
walaupun keja luar.. tetap buat keja office gak..
walau pun duk office.. tetap kena buat keja luar gak..
ehh.. apa yg dah merepek2 ni...
biasa la kan.. klu duk tghari buta ni..
macam2 nak di repekkan.. (eh ada bahasa repek ke..)
bantai la labu... ;D

Apa yg nak distory mory ni bebenornya...?
eemmm tgk tajuk...cam gempak gitu kan..
nak story mory pasal event yg baru je lepas minggu lepas..
berapa byk lepas daaaa...
EVENT PILIH KASIH..
aaahhaaaa... sebut PILIH KASIH ni..
korang sure tau pasal apa kan..
Wikend yg lepas ni.... baru je berlangsung sesi uji bakat..
tuk mencari para pelakon2 yg berbakat...
klu dah PILIH KASIH ni..
dah tentunya... ada artis2 kan...
eemmmm nak tau sapa..
meh tgk gambo sambil berstory mory wokey...

penaja utama tuk event ni..
dah tentunya la.. TM kan..
(dimana ada TM.. disitu la ada kami...)
hah tu kaunter /booth TM
yg terletak hadapan pentas PILIH KASIH tu..
heh..heh..heh..meh nak pantun skit

"FELLA FELLI nama diberi..
sebagai penyambut tetamu tuk pelanggan2 yg ingin melanggan Stmyx
tema sudah tentunya la Oren berseri2...
supaya pelanggan lebih berminat tuk berenti.."

aahhhaaksss.. blh lari dari tema pantun
bantai la labi...
Fella Felli tu patung yg berdua tu la...

Okies sambung lagi story mory..
event ni.. bermula dari hari Jumaat 22/10/11 yg bebenornya
akan tetapi aku hanya join pada hari Sabtu...
Event berlangsung selama 3 hari..
Jumaat hingga Ahad..
disebabkan aku ada hal.. so hanya blh join hari Sabtu pagi je...
sib baik ada geng2 lain blh cover..

Okies citer pasal event PILIH KASIH ni..
tentu tertanya2.. eh.. kat mana event ni kan..

LOKASI: SUMMIT BATU PAHAT
WAKTU : 10 PAGI - 10 MALAM
HARI : JUMAAT - AHAD

hah tu dia..
dah tau kan.. sapa artis2 tu..
eemmm Rosham Nor, Datin Umie Aida, Erra Fazira adalah juri utama..
tapi aku tak jumpa la diaorg ni..
cuma sempat jumpa sorang je....
sapa.. ?? Baca la sampai habis n3 ni...
ni adalah kaunter utk sapa2 yg berminat nak beli barangan2 tuk di jadikan kenangan2
dari pihak penganjur tuk event PILIH KASIH ni...
macam2 ada.. ada Novel, cd, badge, topi, baju, beg woven...

hah ni kaunter tuk pendaftaran uji bakat..
sesapa yg berbakat.. sila daftar disini..
tgk tu.. ramai gak org bp ni yg berbakat rupanya..
ramai yg teringin nak jd pelakon rupanya..
had umur dari 18 thn hingga 40 thn..
so macam2 ragam2 la org2 Bp yg nak jadi pelakon..
yg datang dari jauh pun ada gak...
aku???? eemmm aku hanya duk perati kan gelagat2 org yg nak jadi pelakon..
tak berminat pun nak join tuk sesi uji bakat..
sebab aku tau.. aku ni tak berbakat nak jd pelakon pun..
buat malu je.. klu kaku atas pentas nun.. ;)

Anda kah.. pelakon yg saya cari..??
hah.. tu abg Rosham Nor tgh mencari pelakon berbakat tu..
rancangan Pilih Kasih ni akan di siarkan di RTM..ala senang kata kat TV2 nanti..

hah.. tgk ini budak2.. sempat lagi berposing ngan Hero Malaya ni..
wah.. kemain posing2 korang ya...
eh..eh.. korang jgn ingat.... korang je blh dpt posing2 ngan abg Hero malaya ni tau..
aku pun blh..tak caya.. tgk ni..
*
*
*
*
*
*
*
see..see...
jgn jeles... aku dpt gak bergambo ngan hero Malaya...
abg Rosham Nor... aaahhkkksss....
claaaasss ko Rina.. aahhaaksss...
(malu gak arrr... dah la masa tu.. muka penat.. pastu ambik gambo ngan hp yg tak berapa nak canggih sgt...segan tau...)
sib baik abg Rosham Nor sporting u...
klu tak.. ada yg sorok bawah meja... ;D
blk dari event tu.. berbunga2 dibuatnya...
sebab dpt bergambo ngan hero Malaya...
jangan jeles aaaarr......




14 ulasan:

ct rahani berkata...

wah kak sonok la dpt bergambar ngan hero malaya.. jeles tau.. haha..

kakyong berkata...

amboi dpt bergambor dgn abg Rosyam ya... huhhh, jeles.. :p

atty's berkata...

fuh hero gak tu..rosyam nor

Mumun Lulugege berkata...

tgk semua gmbo gn rosyam ~~ pehh.... untung la adik, iman gn abg am... tu je la... kak rina tu... xnk la... nti dy senyum sorang2...hehe

Neeza.Areef berkata...

aku senarnya nk pg tgk gak pilih kasih..tp aku lepak sgt sabtu tu byk program..ahad plak nk pg dah malas melanda..lgpn wat kt summit ni kureng sket nk pg..hehehe

pstt..ko npk berisi sket skang yer..happy la tu :p

Dee berkata...

wah..sempat kau bergambar ngan hero malaya..hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
aahaaksss.. jgn jeles aaarr....

CuTeMiUt78 berkata...

~kak yong~
aaahhssskk... malu2 gitu.. jgn jeles aaarrr

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
aaaahhkksss.. hero malaya

CuTeMiUt78 berkata...

~mumun~
uuuiitttsss...jgn jeles...

CuTeMiUt78 berkata...

`neeza~
aah. tu la pasal.. buat kat summit cam kkkkuuuurrreeeennggg aaarr...
klu kat bp mall..mesti lagi gempak kan...
perrgghhhh bukan berisi skit.. berisi byk dah ni

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
aaahhhaaakkkss... sempat ajerkk... ;D

J@J@ / Bini The Rock berkata...

huk alohh! aku tatau ada event kat Summit. Klu aku tau ada rosamnor dtg, dah tentu ku heret laki dan anakku pegi sana..!!

menyesal...

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
alahai cian ko... takpe la ja...nanti klu ada event yg babitkan artis.. aku info2 ko lagi ya