N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Okt 2012

KENANGAN RAYA AIDILFITRI 2012: GAMBO ADIK BERADIK MY CIK ABG

Salam Semua

Heh..heh..heh..
arini kan Monday.. so cam ala2 sengal2 skit hari ni..
blues Monday.. :D

Kali ni saja ngada hapdet kisah saki baki raya plak..
ala2 kenangan gitu..
(padahalnya saja nak hapdet gambo2 yg dah di upload tu.. )

Okies thn ni kira masing2 sakan bergaya..
so thn ni memang alhamdulilah..
dapat berkumpul semua...adik beradik my cik abg..
walaupun hakikatnya ada gak la sorang dua yg ketinggalan..
tapi alhamdulilah.. ni la kenangan tuk thn 2012..
ntah bila dpt berkumpul lagi camni..
so meh layan gambo
kenangan adik beradik, sanak saudara belah my cik abg

hah ni dia.. hero2 malaya..aahhaaakksss..
ni la adik beradik ngan sanak saudara belah my cik abg..
ni semua yg lelaki2nya
dari abg2.. hingga la ke anak saudara...
klu dah ada hero..
pastinya ada heroin2 gak kan..
so ni la heroin2nya... heh..heh..heh..
bergambo time ni... jam dah menunjukkan kul 12 mlm wokey..
tapi masing2 stil maintain bergamno..
gambo ni aku ngan kakak2 ipar serta biras2 dan juga anak2 sedara pompuan2
heh..heh..heh.. siap ada nama masing2 kat situ..
tak yah la dipubliskan kat sini.. nak tau..
klik la gambo tu.. utk enlargekan. ;D

ni gambo my cik abg ngan kakak2 kesayangannya..
al maklum la my cik abg anak lelaki bongsu kan..
so mesti la manja2 gitu ngan kakak2nya..
heh..heh..heh.. ngan aku2 skali tumpang manja2 blh.. ;D

hah.. ni plak adalah anak2 saudara dan cucu saudara my cik abg..
merangkap sepupu2 Mirul dan anak saudara Mirul..
bujang2 dan anak2 dara ya..

Okies tu tadi semua gambo keseluruhan keluarga besor belah my cik abg
so ni gambo adik beradik my cik abg bersama keluarga masing2..

Ni kakak ipar aku yg sulong..
Saimah atau kak long namanya..
ada 4 org anak..
2 lelaki dan 2 org perempuan
2 dah kawin.. 2 lagi belum..
ada 5 org cucu dah..

yg ni plak kakak ipar aku no 2,
Asiah atau kak ngah namanya..
ada 6 org anak..
2 perempuan dan 4 lelaki
2 dah kawin..
4 masih lagi bujang2 ya..
ada 2 org cucu.. dan bakal menjadi 3 cucu.. insyallah

yg ni plak abg ipar aku yg no 3
P.Ramlee atau abg Ali namanya
(memang nama abg ipar aku ni P. Ramlee ya..)
kiranya anak lelaki sulong dlm adik beradik my cik abg..
mempunyai 3 org anak..
2 lelaki dan sorang perempuan
masih bujang2 lagi... 


okies ni plak abg ipar aku yg no 4
Ramlan atau abg Lan namanya..
mempunyai 3 org anak..
Sorang perempuan dan 2 lelaki
dan setakat ni.. masih lagi bujang2 semuanya..

okies yg ni plak.. abg ipar aku yg ke 5
Ramdani atau abg Don namanya..
duk sebelah umah je pun.. ;D
tu la satu2nya anak bujangnya.. 

yg ni plak abg ipar aku yg ke 6
Jemain atau abg Main namanya..
mempunyai 2 org anak..
sorang lelaki n sorang perempuan..

okies yg ni plak..
kakak ipar aku yg ke 7
NorAzlina atau lebih glamour ngan panggilan kak Nor atau Anor panggilan dari Mirul..
anak2 dia dua2 perempuan..
heh..heh..heh.. skali dlm gambo ada plak menyelit si Mirul.. :D

okies yg ni plak.. kakak ipar aku yg ke 8..
duk serumah ngan aku..
Nor Hazrin namanya atau lebih dikenali ngan nama Kak Lin atau Alin Mirul kata..
mempunyai 3 org anak
Sorang lelaki dan 2 org perempuan..

last skali anak bongsu dlm keluarga..
siapa lagi klu bukan my cik abg..
Mohammad Rizal atau lebih dikenali ngan gelaran Mamat dlm keluarga..
heh..heh..heh.. setakat ni masih lagi anak bujang sorang je.. :D
belum ada rezeki tuk bertambah2...

Emmm tu la semua salasilah adik beradik my cik abg..
klu ikutkan.. adik beradik my cik abg ada 10 org..
tapi kakak ipar aku yg sorang tu.. kira lain mak..
takde plak gambo dia.. 
 so mana yg ada je la di uploadkan disini..

So korang blh bayangkan tak..betapa meriahnya bila semua berkumpul..
adik beradik my cik abg je dah 9 beradik..
4 perempuan , 5 lelaki
aku ada 4 org abg ipar.. 4 org kakak ipar + biras2 lagi
 anak saudara 24 org + anak aku = 25 org
cucu saudara 7 org
(heh..heh..heh.. cam kiraan matematik plak.. )
bila semua berkumpul.. makanya dari pintu utama smpi pintu dapur duk berkumpul..
memang meriah habis.. :D

p/s: pada anak2 saudara.. sila2 la jengah gambo family masing2 yo.. gambo2 ni dlm proses cuci... so nanti klu sempat bagi time jumpa ya..



2 ulasan:

ct rahani berkata...

ramai ipar duai akak.. beshkan.. meriah jer nak2 klu time raya.. :)

Dayang Syazwani berkata...

Waaa raamaaainyaaaa.
Bestlaaa tgk. Meriah.
Kalau family sya ni..
Smua masih buzang2.