N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Okt 2012

BERCANDA2 DI PANTAI SG. LURUS SENGGARANG

Salam Semua

Story mory malam minggu yg lepas..
eemmmm takde la aktiviti menarik pun..
cuma mlm minggu tu.. ikut my cik abg g mancing..
aahhhaakkss.. gilos kan..
takde keja punya pasal..
anak beranak plak tu...
g mancing kat Sg. Lurus Senggarang..
ala yg bebenornya boring.. takde apa nak buat kan..
tu yg my cik abg ajak teman dia g mancing..
kul 10 mlm baru gerak dari rumah...



 heh..heh..heh.. tu kira cam bekalan la konon..
ala saja je buat ngunyah2..
buat penghilang ngantuk..
kuaci siap ada rega lagi tu..
heh..heh.. tu snap gambo dlm gelap..
tu yg tak tau gambo apa yg jd...
lama gak kami kat pantai Sg. Lurus tu..
lebih kurang dkt2 kul 1 pagi gak la.. 
kami duk bersantai2 kat situ..
tapi hampa gak la.. takde dpt sekor ikan pun..
umpan je habis di makan dek ikan2...
kali ni takde rezeki la nampaknya..
balik dari mancing tu... sempat lagi g ngeteh roti canai maveles kat Senggarang tu..
lokasi berdekatan ngan Balai Polis Senggarang.. :D
aaahhhhaaakkssss.. mkan2 supper di pagi hari.. :D
layyyaaannnnnzzzzz.. 
balik umah dh dkt2 kul 2 pagi gak la..
basuh muka.. salinkan baju dak Mirul..
terus selamat beradu .... ;D
eemmmm tu je la hapdet terkini...

p/s: heh..heh..heh.. motif? saja nak hapdet.. walaupun ayat mengarang ntah apa2... janji faham ;D






 

2 ulasan:

Aleeya Atinza Saaid berkata...

kuaci matahari tu peberet tew hehehe

sweetfiza berkata...

lama sngguh x membelek blog...bnyk citer yg terlepas ...hehehe

tapi rajinnya la hai ikut g memenacing ....klau daku sngat ler boring ...hehehe....