N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Okt 2012

CITER SANA CITER SINI

Salam Semua

Selamat pagi Isnin..
blues Monday ke..
eemmm... pagi tadi masa nak g keja cam ala2 blues gak la..
lebih2 lagi bila tgk cocer ala2 mendung2 kan.. so mood pun cam blues la..
tapi tidak la selamanya blues.. smpi office dah tak blues dah :D

Okies selesai sudah event selama 3 hari kat dpn ofc..
penat jgn citer la... nak tak nak.. kena gak atasinya..
so ni sementara nak settle kan keja.. 
warm up dlu ngan hapdet blog..
story mory panas... tak basi lagi...
gambo pun fresh baru upload.. ;D

 heh..heh..heh.. sempat lagi masing2 posing2 ya...
eemmm tu je la rakan sekerja aku bua masa sekarang ni..
belum ramai lagi.. 
klu ramai karang.. takut tak muat plak ofc ni..

Okies meh mulakan story mory ngan hari mula2 event
Jumaat pagi tu hanya acara open ceremony + pameran2 aksesori pc..
walaupun simple tapi kira meriah gak la..
pastu belah malamnya plak..
ada acara senam 1 Malaysia dari kumpulan JELITA
 heh..heh..heh.. ahli2 kumpulan jelita sedang bersenam 1 Malaysia..
jelita2 semuanya..
so meh senam meh... 
meriah tau.. gamat TMPOINT dibuatnya.. ;D
 dah puas bersenam..
meh bergambo plak...
terima kasih pada group senam 1Malaysia..
so acara tuk mlm pertama tu.. penutupnya senam 1 Malaysia..

Hari kedua event plak..
pagi ada acara pertandingan mewarna utk kanak2 dibawah umur 6 thn..
eemmm tu semua peserta kanak2 tadika Kemas 
walaupun tak ramai.. tapi tetap meriah

 termasuk la dak yg pakai baju belang tu..
sapa lagi klu tak dak Mirul..
pun saja sibuk nak masuk.. walaupun sekolah dia takde hantar wakil..
aku saja bagi dia masuk.. bagi dia syyyiioooookkk skit..
(yg bebenornya nak bagi dia diam tak kacau ibu dia buat keja..  ;D )
yg menang pertandingan tu.. anak cina wokey..
memang tabik spring la ngan budak tu.. 
memang cantik sgt.. memang patut dia menang..
kaler dia.. penuh satu meja kecik tu...
Pas pertandingan mewarna.. ada plak pertandingan memasak..
menu utama MEE..
so perserta kena la masak ngan menu utama Mee..
tak kisah la Mee apa pun...
pastu kena buat gubahan buah tuk desert nya...
 para juri tgh merasa masakan mana yg best...
hanya ada 3 penyertaan je.. 
yg menang ada la.. jeng..jeng...jeng...
lupa dah... aaahhhhhaakkksss...
apapun ketiga2 masakan tu.. memang terbbbaaaiikkkk...
so makanan tu jd makanan kami semua....
di samping tu.. ada gak di adakan acara pertandingan karaoke suka suki..
khas utk sesapa yg nak menyumbangkan sore..
belah mlmnya plak.. acara penyampaian hadiah..
tapi aku takde.. bab takde sapa nak jaga dak Mirul..
nak bawa dia.. dia tido plak..
so mlm tu merehatkan diri..

Hari ketiga event..
hari last gitu kan..
pagi2 acara fun & ride..
 hah ni dia peserta2 rider beskal...
bergambo bersama GM lor..
heh..heh..heh.. sakan masing2 berbaju oren...
GM pun berbaju oren.. :D
 ready set goooo!!!!
aaahhaakksss... pelepasan rider2 beskal...
pastu ptg acara Treasure Hunt
diwakili oleh peserta2 pelajar2 UTHM
gambo nan ado.. sebab tak ambik gambo pun...
dan aku pun takde masa tu.. al maklum la..
hari AHAD kan.. so memenuhi jemputan katanya..
so tu la story mory sepanjang event berlangsung...

p/s: baru ni la ada story mory pasal event2.. klu sebelum ni.. event hanya cari sale.. cari sale.. cari sale... tapi kali ni berbeza... ;D





 

3 ulasan:

Has berkata...

meriahnye. mcm2 aktivity ada :)

atty's berkata...

meriah eventnya. :)

ct rahani berkata...

meriah eventnya kak.. macam2 ader.. nampak seronok je..