N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Dis 2012

PATMAH KITCHEN BATU PAHAT

Salam Semua

Sabtu yg biasa2 je..
eemmmm boring je kan bila Sabtu kna kja...
rasa cam lemau je...
ni nak story mory pasal hari Sabtu yg lepas...

Sabtu lepas pas waktu keja pengurus kitaorg ajak g makan2..
ate pengurus nak belanjakan..
so sakan la semua... ;)
excited gitu..
bertempat di belakang Carefour Batu Pahat

heh..heh..heh..
sebelum makan harus la posing2 dulu..

ni je la staff yg tinggal..
yg pakai cermin mata tu.. kitaorg punya pengurus..
kak Jazlina..

posing2 bertiga2...
heh..heh..heh..
bertiga lagi.. kali ni ngan dak Mirul..
aku kalau bab makan2 ni memang kena bwa Mirul..
tu yg ada gak dia kali ni.. ;D

 heh..heh.. gambo terblur plak..
kalau dulu ikut ibu g makan2 kat Pizza
ni kat Patmah plak..
skee eh.. dpt g makan2..


gambo posing2 lagi
kak Zai ngan Kak Jaz
dua kakak yg lebih tua dari aku

ni menu kami
chicken chop yg maveles..
and bapak beso...
tak terhabis aku sorang makan..
tapi tetap habiskan gak.. ate org dah belanja kan..

air epal

jemput makan...
heh..heh..heh.. kusyuk bebenor nak makan ya..
guna pisau garfu..
terkial2 nak guna..
heh..heh..heh.. belajo ya nak..

pas makan posing2 lagi..
kali posing2 kat taman luar patmah kitchen tu..
posing2 ngan dak Mirul dlu..

pastu baru posing2 ngan kengkawan..
dak Mirul tetap nak nyibuk posing2 gak..
tak blh la nak posing2 ngan kengkawan ibu tau..
rumusan : makanan kat Patmah Kitchen ni.. ok sedap.. kena ngan citarasa ku.. :D
rega dia pun not bad gak.. berbaloi ngan size dan rasa..
so pas ni blh return blk kat sni klu nak cari western food..
pastu balik sempat lagi singgah Carefour..
cari barang keperluan dak Mirul..
ate kan dah nak sekolah ni..
cari barang2 stationary dia je..

p/s: mood nak hapdet kembali malas... :(


 

2 ulasan:

Tihara berkata...

best bab makan2 orang belanja nih :)

Fara Mustapha berkata...

hi, dik...igt tak k.fara lagi...k.fara dah bukak blog baru lah...nanti inform k.fara email awak yer....hehehehe...anyway, dah besar mirul...dah ruper budak sekolah rendah nampaknyer....