N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Dis 2012

CITER2 SI ANAK

Salam Semua

Selamat pagi Senin..
wah.. cerah cocer hari ni ya...
rasa cam malas nak g keja arini.. 
no mood... :(
semalam hari minggu bersantai2 di Moakil..
aahhhaakkss... sesi menghantar kakak ipar aku blk umah dia..
pagi2 kami dah gerak..
so bila dah duk bersantai2 tu.. hilang skit rasa stress...
aktiviti kait2 buah rambutan..buah manggis..
melambak2 cam nak buat jual plak...
makan2... pastu lepak... pastu makan2... pastu lepak...
berapa byk pastu daaaa...
 oh teringat satu kejadian..
masa tu tgh kait2 buah rambutan dlm keadan cocer hujan renyai2...
si ibu panggil anaknya supaya jgn main ujan
ibu: anak dah la... g masuk ujan ni...
anak : jap la... byk lagi ni..
ibu: eh jgn lawan ckp ibu eh...
anak: eh..mana ada lawan.. 
ibu: abistu napa bila ibu ckp.. tk nak dgr..
anak :  mana ada tk dgr... dgr la.. saja je buat2 tak dgr..
huhuhuhu... blh jawapannya gitu..
anak sapa la tu... ish.... ;)
anak2 sekarang ni kemain lagi erk...
byk mulut plak... 
makin membesar ni.. makin panjang akalnya..
byk lagi kejadian2 perbualan ngan si anak..
yg kadang2 geram pun ada.. 
gelihati pun ada...
kadang2 tu.. smpi tak blh nak jawab pun ada...
addduuhaaaiii la anak...

p/s: thn depan si anak dah nak masuk sekolah Pra... persediaan belum buat satu pun... aaaiiiiissshhhhh
 
 




 

3 ulasan:

Dee berkata...

tahun depan anak dee fifi pun nak masuk pra..smlm baru beli kasut sekolah..beg sekolah lum laie..hehe..

Tihara berkata...

as salam

dah nak masuk sekolah dah anak dia..cepat masa berlalu..:)

LYAfrina berkata...

gitu la..kna byk2 sabarkan layan kerenah anak.. asya pon mula sekolah thn depan..tp msuk tadika je..6 thn nk mohon pra...