N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Nov 2012

TUAH MY CIK ABG LAGI... ;D

Salam Semua

Heh..heh..heh.. nak story mory pasal tuah my cik abg ni..
 minggu lepas my cik abg masuk lagi pertandingan mancing..
kali ni kat area Minyak Beku nun..
eemmm tapi bukan la pertandingan mancing yg grand2 cam aritu..
sekadar sja ske2 je..
hadiah2nya pun biasa2 je..
tapi mungkin luck my cik abg pada hari tu..
dapat la ranking yg ke 17 dari 20..
makanya balik dari pertandingan tu..
ngan senyum simpulnya bawa hamper..
heh..heh..heh.. jadi la ya..
dari takde..
jajan2 yg dah ada dalam perut tika ini.. ;)
yg ranking no 1 dpt duit RM500 katanya

hah ni la bukti2 resit yg my cik abg dpt ikan utk memenuhi kuota ranking tu..
yg paling beso my cik abg dpt ikan seberat 80g..
kali ni my cik abg dpt ikan gelama plak..
apapun alhamdulilah..
tak dpt duit, dpt hamper pun jadilah..
nanti cuba masuk pertadingan yg beso2 plak ya





 

6 ulasan:

atty's berkata...

salam rina..besh dpt hamper..besar lak tu

ct rahani berkata...

wah tahniah utk abg akak.. murah rezeki.. :)

LYAfrina berkata...

alhamdulillah.. dah rezeki tu...

***nk hide author & tukar pd admin ye.. just klik je tepi tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
aah kak.. jajannya dah selamat masuk perut

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
thanks dik

CuTeMiUt78 berkata...

~lyafrina~
oh.. gitu ya..