N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Nov 2012

SELAMAT PAGI JUMAAT

Salam Semua

Selamat pagi Jumaat..
pagi yg cerah.. 
biasanya kat BP ni pagi cerah la...
karang petang confirm hujan..
heh..heh..heh..heh.. 
lama tak posing2 berangan sendri ni...

aksi posing ngada2 gitu..
posing2 ngan uniform plak tu... :D
saja je nak ngada2 pagi Jumaat ni kan..
warm up hapdet tuk hari Jumaat.. :D

p/s: addooi la hai.. ptg ni ada meeting plak tu.. tensen jap




 

4 ulasan:

Dee berkata...

cute..dah berisi pregnant ke, badan naik ke or cara snap gambar tak betul? hihihi..jangan marah tau...

@YUNID@TI berkata...

posing jangan tak posing

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
aahahaaaakkssss.... nan adonya.. tu gambo konon tayang perut sebab dah gebuz2... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~@yunid@ati~
heh..heh..heh