N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Jul 2012

N3 PENDEK JE

Salam Semua

Hari ni tak keja
bab hari ni dah janji ngan abg ipar aku nak hantar anak dia ke IKM JB
almaklum la.. dia tak tau jln nak kesana...
kononnya aku ni adik ipar yg baik gitu....
jadi penunjuk arah..
dak Mirul pun ikut skali..
aku cutikan dia sekolah...
eemmm klu tak de hal.. takde maknanya nak cutikan dia...
so pagi2 subuh dah gerak...
alhamdulilah semua proses di permudahkan...
dah selamat semuanya..
penat tak terkata hari ni...
dengan dak Mirul asyik mengamuk2 je..
dengan keadaan cocernya..
pergghhhh semuanya menguji kesabaran wokey..
apapun alhamduliah.. settle semua...

p/s: yg bebenornya kepenatan ni...tapi hati still nak menghapdet...



2 ulasan:

Che Rosliza Che mat berkata...

Seronoknya tak kerja...yg mana satu blog yg selalu tulis entry..

Mak Su berkata...

at least ada juga kan... compared to maksu,malas sangat sekarang ni