N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Okt 2014

OOOHHHH !!! POKOK KELAPAK

Salam Semua

Hahahaha..
sgt bahagia bila tgk dak mata bulat ni..
sekarang rambut dah semakin panjang..
rimas tgk..
masuk telinga bagai..
so apa lagi.. sesi ikat rambut dia..
ala2 dah cam pokok KELAPAK..  :D
sib baik la.. dak mata bulat ni perempuan ya..
sesuai gitu.. :D
pas ni nampak gayanya memang kena semakin rajin la ibunya beli getah rambut
yang tomey2 tu kan... hik..hik..hik.. gigih kan ibu dia..


emm biasa la kan.. kalau anak perempuan..
ibu dia confirm over excited..

p/s : Kejap je masa berlalu.. dah beso dah dak Aina ni..



1 ulasan:

Tihara berkata...

as salam
saya pun dah lama tak singgah sini
tau2 tuan rumah dah ada doter nama aina
saya ketinggalan ni
dulu2 selalu baca kisah dak mirul :)