N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Mac 2014

APA CITER ???

Salam Semua

Kembali berhapdet..
ffuuuuuhhhh.. banyak benda nak kena ubah suai kat umah blues clues ni..
al maklum la.. dah lama tak berhapdetkan..
banyak yg nak kena edit semula..
banyak yg nak kena buang.. supaya tak memberatkan kapasiti umah blues clues ni..
hehehehe.. kapasiti erk.. cam kapasiti kapal terbang plak..
emmm citer pasal kapal terbang.. 
mari sama2 kita berdoa semoga misi mencari kapal terbang MH370 berjaya ditemui..
insyallah...

Sekarang ni slow2 edit tuk menghapdet umah blues clues ni..
slow2 duk fikir nak karang ayat..
slow2 buat itu.. buat ini.. utk mencantikkan umah blues clues ni..
eemmm dah masuk tahun baru ni...
niatnya nak ubah la umah blues clues ni
mesti la nak perubahan yg baru gak..
biar nampak fresh gitu..
tapi niat tinggal niat.. tak sempat nak buat..
al maklum la dah ada org baru sekarang ni..
hehehehehehe... lengkap dah family kami...
insyallah nanti akan hapdet story mory pasal org baru plak..
apapun kat sini.. aku letak la gambo org baru dalam family kami
 ni la puteri kami
INTAN AINA ZHAFIRA BINTI MOHAMMAD RIZAL
nama di beri.. 
lahir pada 14.01.14
bersamaan dengan 12 RABIULAWAL..
sama dengan tarikh lahir Nabi Muhammad S.A.W
gambo ni masa baru balik hospital

ni gambo Aina Zhafira dah 30 hari = sebulan lahir..
sekarang ni dah pun masuk 2 bulan..
ok nanti aku hapdet lagi gambo anak2 aku..
insyallah..




 

2 ulasan:

attyfir berkata...

comelnya intan aina zhafira.
tarikh lahir pun cantik.
bertuah lahir sama ngn ulangtahun nabi.

Has berkata...

tahniah