N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Jun 2013

OOOOOOPPSSSS BERSAWANG SUDAH...

Salam Semua


 Wah... lama giler tak menghapdet blog cutemiut ni..
hampir sebulan gak blog ni terabai gitu je..
penuh dah ngan sawang2...
emmmmm ada ke yg masih sudi tuk menjengah blog blues clues ni..
maaf la ya... mood tuan rumah kelaut... ;(
ni pun tahap lemau nak membersihkan sawang2 kat rumah blues clues ni..
eemmmm story mory terkini..???
dak Mirul alhamdulilah..
semakin membesar dengan jayanya..
bab persekolahannya pun berkembang dengan baik...
sungguh memberangsangkan..
cikgu dia pun cakap... 
Mirul ni cepat pickup apa yg di ajar...
tapi klu dtg bab dia malas... dlm kelas dia nak baring pun jadi...
bab membaca dan mengenal huruf 
alhamdulilah... tulisan2 kat paper2.. kat tv..
dah pandai eja dan baca sendiri...
syukur alhamdulilah... umur 6 thn.. dia dah boleh membaca dengan jayanya...
so boleh la pas ni Mirul diharapkan untuk menjadi abang... ;)
oooppssss.... insyallah...coming soon... ;)
hahahahaha... ayat2 kiasan tu... :D
okey la.. tak blh lama2 tgk laptop... cam mabuk plak... pening pala..
so ada masa.. insyallah berhapdet lagi sambil membersihkan sawang2 yg ado... :D
 
 p/s: ntah bila nak menghapdet bagai... tunggu Mirul dapat adik kot... hahahahahahahaha



 

1 ulasan:

Tihara berkata...

alhamdulillah, mirul anak yang bijak :)