N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Mei 2013

COTI2 1 MEI : TASIK Y A.K.A TAMAN DINOSOUR

Salam Semua

Sebelum mula n3 utk story mory ni..
SELAMAT HARI PEKERJA UTK SEMUA PEKERJA2 SELURUH DUNIA..
terlambat skit nak wish..
al maklum la.... baru la ni sempat nak menghapdet bagai... :D

Okies 1 MAY ari tu.. tak planning pun nak kemana2..
tapi di sebabkan kesian plak dak Mirul tak jalan2 kemana waktu ibu n ayah dia cuti..
so just bawa dia g main2 kat taman dinosour a.k.a Tasik Y Batu Pahat
wah sgt2 seronok la dia..
dapat jenjalan walau pun hanya ke tasik Y.. 
yeehhaaaa... meh naik dinosour..
goyang jgn tak goyang... :D

biasalakan... budak2 memang confirm suka main2 playground2 cam ni..
kat tasik Y tu.. segala gelongsor dari kecik hingga beso.. semua ada..
tinggi rendah pun ada...nak ngan tak nak je mainnya..

si ayah melayan anak main dari satu tempat ke satu tempat..
semua tmpt permainan dia nak main.. 
si ibu.. duduk2 lalalalala....

dua ekor dinosour yg tak pernah berubah2 tempatnya...
di situ la berdiri teguh dari azali.. :D
si ayah ngan si anak yg duk bersantai2 di tepi tasik...
muka budak puas hati dapat main kat taman permainan..

jap2.. posing2 dlu kat kaki dinosour..
dengan pertanyaan kat kepala..
napa dinosour ni tak gerak2... :D
gelongsor ni palint tinggi yg bebenornya..
dak Mirul skee btl main gelongsor ni..
dia akan panjat smpi ke puncaknya..
pastu... masuk dlm terowong gelongsor tu..
berpusing2 nak turun.. 

dah puas main gelongsor tu..
duk la main panjat2 spiderman ni ha..
ibu yg takut.. maklum la.. karang klu jatuh..
tak pasal2 je kan..
tapi tu la anak jantan.. bab panjat memanjat ni..
serah la pada dia... 

Dah puas main.. lapo plak kan..
makanya g la sesi cari2 makan..
al maklum la.. kan cuti2.. makanya masak pun cuti gak erk..
pas dah kenyang perut baru la sesi balik kerumah
utk bersantai2 kat rumah plak.. :D

p/s: walaupun hanya sekejap je jenjalan.. si anak sgt puas hati..almaklum la dapat keluar jenjalan.. :D




 

1 ulasan:

atty's berkata...

seronok mirul main..mcm real lak dinosour tu..