N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Apr 2013

MIRUL SAMBUT BESDAY DI PRA SEKOLAH NUR KASIH

Salam Semua

Hehehehehehe...baru kini la nak menghapdet psl besday Mirul..
bukan apa... ibunya bz bagai... tak dan nak menghapdet blog...
sib baik sempat la menguploadkan gambo masa besday..
kalau tak.. takde kenangan la besday Mirul utk thn ni.. 
eemmm bulan ni story mory berkaitan ngan besday Mirul...

Mohammad Amirul Hisham dah pun berusia 6 thn untuk tahu ni..
makin membesar.. makin panjang akal fikirannya..
perkembangan dia sekarang ni... semakin la berkembang2..
sama cam orangnya gak.. :D
kat sekolah.. cikgu dia kata.. dia sgt2 la proaktif juga sgt2 talkative..
aahhhaaakkksss... ikut sapa la tu ya...
mulut asyik nak bercakap dan bertanya..
sampai tak terjawab di buatnya...
itulah dia Amirul Hisham punya karenah.. :D

Okies meh story mory pasal besday dia aritu..
tahun ni siap request... nak buat besday kat sekolah aje..
nak sambut ngan kengkawan katanya...
makanya ibunya gagahkan gak buat persiapan kecil2 an tuk si anak sambut besdaynya...
ala biasala kan utk budak2 ni..
at least ada la bungkus jajan2 skit..
pun dah kira suka la budak2 tu...
meh tgk gambo sebagai penyeri cerita... :D
tu dia segala bungkusan goodies tuk besday si anak...
ni kira kes kejadian sehari sebelum besday dia..
sempat la belikan jajan ni...
pastu duk simpan dlm keta...
siap balik umah mak aku kat JB lagi..
nak bungkus goodies2 ni semua...

ni la goodies yg dah siap di packing..
heh...heh..heh..heh.. simple2 je la..
sempat la buatkan tag nama utk lekatkan kat goodies tu...
bagi nampak menarik skit...
pastu masa hari kejadiannya..
22 April 2013...baru la hantar goodies2 ni semua kat sekolah dia...
tapi sebelum tu... aku memang dah planning nak bagi cup cake je
kalau jadi buat besday thn ni..
makanya.. dah siap tempah cup cake yg sgt2 maveles..
siap ada gambo boboi lagi tu..
al maklum la..dak Mirul minat ngan katoon tu..
ada gak katoon lain.. tapi lebih berkenan ngan katoon tu..

hah ni la dia cup cake tu..
so nice kan..
cam tau2 je aku nak kaler biru..
lebih sesuai kan utk boboi... :D
ada beberapa gambo boboi tu sgt2 cute..
rasanya pun sgt2 maveles...
so senang kan... :D
meh close up skit




ok kan..dak Mirul sgt2 suka makan cup cake ok....
tu yg aku tempah lebih..
kononnya dpt la makan tuk org2 lain selain dari kawan2 Mirul kat sekolah..
aku tempah 48 pcs.. 30 pcs hntr ke sekolah Mirul..
yg selebihnya bagi anak jiran ngan kengkawan aku..
dan ada la dpt balance dlm 7 pcs aku simpan kat umah..
yelah kan.. baru adil.. semua dpt rasa.. :D
selain dari cup cake tu..
cikgu Mirul ada gak ckp.. klu nak potong kek.. beli je kek yg kecik2..
sekadar.. saja2 buat syarat kononya..
makanya ada gak la kek kecik selain dari cup cake tu

cute coklat kek..
khas utk dak Mirul potong kek..
gigih ibunya g beli kat kedai kek pagi2..
siap tolong buka kan skali kedai kek.. :D
siap ada ultra man tecit tu..
almaklum pagi2 tak byk pilihan.. tu je yg ada..
so jadi la kan.. dari takde...


situasi kat sekolah Mirul...
kalau thn lepas dak Mirul sambut besday kat sekolah Tadika Kemas..
tahun ni dia sambut besday kat PRA SEKOLAH NUR KASIH, PINTAS PUDING, PT RAJA plak..
situasi yg berbeza.. yelah la kan... dah sekolah lain...
dlu masih blh ikut dan je...
tapi la ni.. kena ikut law ya..
time makan kul 10 pagi... makanya ibu gagahkan g beli kek
siap tolong bukakan pintu kedai kek lagi..
semata2 nak kejo masa waktu rehat sekolah..
tu yg kek.. apa yg ada je la sempat di beli... :D
apapun janji dia happy...
okies tu je la story mory sambutan besday Mirul kat sekolah..
nanti kita sambung ngan story mory mini besday Mirul plak ya... ;D

 
 

2 ulasan:

Puteri Satu berkata...

eppy besday amirul..semoga membesar dengan sihat dan bijak ye.... 11 mei ni giliran Aqilah genao 6 tahun.. rasa baru lagi tengok budak2 ni kecik kan... :)

Tihara berkata...

happy birthday mirul :)